Tänä vuonna Siivouspäivässä voit lahjoittaa myyntitulosi suoraan hyväntekeväisyyteen. Tämä käy helposti: pyydät vain ostajia maksamaan ostoksensa yhdistyksen Pivo-numeroon - oman numerosi sijasta.


Siivouspäivässä mukana

Hope Yhdessä & Yhteisesti 

Hopelle voit lahjoittaa numeroon 050 35 777 31

Nimetön

Hope työskentelee vapaaehtoisvoimin sen eteen, että lapsilla olisi Suomessa tasa-arvoisemmat mahdollisuudet hyvään arkeen. Yhdistys jakaa vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia vaate- ja tavaralahjoituksia, sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä.

Kiitos jos autat! Hopen Pivo-numero: 050 35 777 31

Rahankeräyslupa POL-2016-984

Lue lisää HOPE:n nettisivuiltaPieni Ele
Voit lahjoittaa Pienelle Eleelle numeroon 050 44 88 242

Nimetön 2
Pieni Ele on monien vammais- ja sairauteen liittyvien järjestöjen yhteinen keräys. Voit tehdä kirppistapahtumassasi varainkeruuta Pienelle Eleelle, jolloin sinä ja asiakkaasi tukevat seuraavia järjestöjä: Allergia- ja astmaliitto, Diabetesliitto, Invalidiliitto, Kehitysvammaisten tukiliitto, Kehitysvammaliitto, Kuuloliitto, Kuurojen liitto, Mielenterveyden keskusliitto, Munuais- ja  maksaliitto, Neuroliitto, Näkövammaisten liitto, Psoriasisliitto, Reumaliitto, Epilepsialiitto, Hengitysliitto, Förbundet De Utvecklingsstördas Välja ja Sydäniitto.

Kiitos jos autat! Pienen eleen Pivo-numero: 050 44 88 242

Rahankeräyslupa RA/2016/399

Lue lisää nettisivuilta

Myyjä, tulosta juliste mukaan!

Tulosta liitteestä myyntipisteellesi haluamasi juliste, johon on valmiiksi kirjattu Pienen Eleen tai Hopen Pivo-numerot. Näin ostajat tietävät mihin tuotot menevät.​

HOPEN JULISTE
PIENEN ELEEN JULISTE

Onnistuneita kauppoja!


Yhdistyksen edustaja, kue lisää yhteisömaksusta: pivo.fi/pivo-yhdistyksille

Pivo