MIKÄ ON SIIVOUSPÄIVÄ JOKAPÄIVÄ?

Siivouspäivä Jokapäivä on kirpputorien ja kierrättämisen ystävien ykköspalvelu: netissä ja mobiililaitteilla toimiva kartta, josta löydät kaupungin kirpputorit helposti vuoden jokaisena päivänä. 

Kuka tahansa voi myös itse pistää kirpputorin pystyyn ja ilmoittaa siitä kartalla. Idea on tehdä kierrättämisestä helppoa sekä luoda elävää ja vastuullista kaupunkikulttuuria. Missä liikutkin, näet lähimpien kirpputorien sijainnit. Ja voit käydä kirppistelemässä vaikka sunnuntaikävelyn lomassa. Kirppari voi kestää vain muutaman tunnin tai vaikkapa koko viikon.

Palvelun käyttö on maksutonta yksityishenkilöille ja yhteisöille. 

Siivouspäivä Jokapäivä palvelee myös ammattimaista kirpputoritoimintaa harjoittavia sekä yrityksiä, jotka voivat maksua vastaan ilmoittaa mukaan kirpputorinsa, tapahtumansa ja myymälänsä.

KUKA VOI RYHTYÄ MYYJÄKSI?

Kuka tahansa, yksin ja yhdessä. Myös esimerkiksi seurat ja järjestöt voivat osallistua. Ammattimaista kirpputoritoimintaa harjoittaville yrittäjille Jokapäivä on maksullinen palvelu. Lue lisää täällä.

MITEN PERUSTAN KIRPPUTORIN?

Myyntipaikan voi ilmoittaa kirjautumalla sisään karttasivulla ja merkitsemällä paikan karttaan.

MISSÄ TAVAROITA VOI MYYDÄ?

Tavaroita voi myydä esimerkiksi kotona, pihalla, työhuoneella, kerhotilassa, puistokirppiksellä ja urheilukentällä. Isompia myyntitempauksia voi perustaa oman taloyhtiön, kadun asukkaiden tai asuinalueen voimin.

MITÄ JOKAPÄIVÄSSÄ VOI MYYDÄ?

Voit myydä käytettyjä tavaroita kuten vaatteita, huonekaluja, levyjä, astioita, polkupyöriä, työkaluja, leluja, kirjoja ja sarjakuvia sekä itse tehtyjä tavaroita.

MITÄ TAVAROITA MYYTÄESSÄ KANNATTAA OTTAA HUOMIOON?

Yleiset kirpputorimyyjien ohjeet:
  • Hinnoittele kohtuullisesti ja huomioi tavaroiden hinta-laatusuhde
  • Myy hyväkuntoista tavaraa
  • Varaa vaihtorahaa
  • Muista markkinoida kirppariasi myös naapurustossasi ja sosiaalisessa mediassa

SAANKO KÄYTTÄÄ SIIVOUSPÄIVÄ JOKAPÄIVÄN LOGOA MYYNTIPAIKKANI MARKKINOINNISSA?

Yksityishenkilöt ja palvelun ostaneet yritykset voivat käyttää Jokapäivän nimeä ja logoa vapaasti kirpputorinsa markkinoinnissa.