Siivouspäivä Jokapäivä on kirpputorihakupalvelu, jossa asiakas löytää tiensä parhaille kirppiksille ympäri maan vuoden jokaisena päivänä.

Siivouspäivä on jo useamman vuoden ajan innostanut kuluttajia kirppistelemään sankoin joukoin kaksi kertaa vuodessa. Tuhannet myyjät ja kymmenettuhannet ostelijat ovat täyttäneet kadut Siivouspäivänä. Tapahtuma on ollut luomassa kulttuuria, jossa kirppistely ja kierrätys on paitsi trendikästä ja hauskaa myös sosiaalinen kokemus. Miksi jättää tämä hauskuus vain kahteen kertaan vuodessa?

Siivouspäivä Jokapäivä on palvelu josta lähimmän kirpputorin löytäminen ympäri Suomen käy helposti kartalta. Palvelussa on sekä yksityishenkilöiden ilmoittamia koti- ja pihakirppiksiä sekä yritysten ja yhteisöjen pitämiä ammattimaisia kirpputoreja. Palvelun avulla asiakkaat löytävät parhaat kirppikset Suomen jokaisessa kolkassa ympäri vuoden.

Haluatko kirpputorisi mukaan maan laajimpaan kirppissivustoon?

Vuosimaksulla saat kirpputorisi näkyville hakupalveluun, josta asiakkaat hakevat itseään lähinnä olevia kirpputoreja. Yrityksille vuosimaksu on 350 euroa kirpputoria kohti.

Sivustolla kirpputoristasi näkyvät seuraavat tiedot:
  • Sijainti kartalla ja osoite
  • Yhteystiedot ja aukioloajat
  • Kuva niin halutessasi
  • Linkki omille nettisivuillesi

Vuosimaksulla saat paitsi oman kirpputorisi näkyville sivustolle, mutta olet myös mukana tukemassa verkostoa jossa kirppistely ja ekologinen kuluttaminen ovat keskiössä.

Tule mukaan rakentamaan maan suosituinta kirppisportaalia! Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä!