Nimetön

Mikä Pivo on?

Pivo on maksusovellus, jolla maksat ostoksesi Siivouspäivässä kätevästi pelkän puhelinnumeron perusteella. Pivoa voivat käyttää aivan kaikkien pankkien asiakkaat.

Pivolla voi maksaa Siivouspäivän lisäksi kaikissa nykyarjen tilanteissa: kaupassa, kaverille ja verkossa. Lisäksi Pivo pitää tärkeät pankkitietosi, maksukorttisi sekä huippuedut aina mukanasi.

Miten Pivolla maksetaan?

Pivolla rahan lähettäminen, vastaanottaminen ja pyytäminen kaverien kesken käy näppärästi pelkän puhelinnumeron avulla. Tilinumeroita ei tarvitse muistaa. Maksun yhteyteen voi myös napata kuvan ostoksesta sekä kirjoittaa esimerkiksi kiitosviestin myyjälle. Vastaanottaja saa ilmoituksen saapuneesta maksusta ja näkee vastaanottamansa maksut omasta Pivostaan.

Pivolla voivat maksaa ihan kaikkien suomalaisten pankkien asiakkaat ja sen käyttö on maksutonta. Pivolla voi tehdä ja vastaanottaa maksuja myös kaikista Siirto-sovelluksista, jolloin raha liikkuu reaaliajassa. Eri pankkien välisissä maksuissa raha liikkuu pääsääntöisesti 1–2 arkipäivän kuluessa.

Pivolla maksaminen on turvallista

Turvallisuus on otettu sovelluksessa huomioon monilla eri tavoilla. OPn kehittämänä täysin suomalaisena palveluna Pivoa koskevat samat turvallisuuskriteerit kuin muitakin pankkipalveluita. Turvallisuus on meille ykkösasia!

Maksurajat Pivossa ovat 500 € vuorokaudessa ja 15 000 € vuodessa. Lisäksi Pivoon liitetyn kortin ja tilin maksu-ja käyttörajat pätevät. Pivo on myös suojattu henkilökohtaisella pääsykoodilla ja kaikki maksut hyväksytään tällä koodilla.

Siivouspäivässä maksaja voi halutessaan vilauttaa myyjälle ”vakuudeksi” Pivosta tekemänsä maksun kuittia. Kuitista ei käy ilmi maksajan henkilökohtaisia tietoja. Vastaanottaja näkee omasta Pivostaan maksajan nimen ja puhelinnumeron. Maksajan on tietysti varmistettava, että maksu lähtee oikeaan puhelinnumeroon. Pivon asiakaspalvelu http://tuki.pivo.fi ​ auttaa ongelmatilanteissa! 


Pivon etuohjelmilla saat alennuksia ympäri Suomen

Pivo kätkee sisäänsä myös etuohjelmia: hyödynnä esimerkiksi CityShopparin tuhannet edut, joilla syöt, shoppailet ja matkustelet alennetuin hinnoin. Voit liittää Pivoosi myös monia muita etuohjelmia, kuten Hesburgerin tai Zalandon. Poimi täältä Pivon ekoedut: https://pivo.fi/hyodynna-pivon-ekoedut/ ja lue lisää eduista ja alennuksista: https://pivo.fi/edut-alennukset/

Näin otat Pivon käyttöön

1. Lataa Pivo sovelluskaupasta tai tarkista, että sinulla on käytössäsi Pivon viimeisin versio.
2. Liitä maksukorttisi Pivoon. OPn asiakkailla Pivo hakee automaattisesti kaikki verkkopankkitunnuksiin liitetyt tilit ja maksukortit. Muiden pankkien asiakkaita Pivo pyytää näppäilemään maksukortin tiedot ja tilinumeron.

Pivo-sovellus opastaa käyttöönoton läpi.

Pivo kannattaa ladata ja ottaa käyttöön jo ennen Siivouspäivää, niin itse kirppistely sujuu mahdollisimman vaivattomasti!

Lataa Pivo sovelluskaupastasi:
Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=fi.op.android.lompsa
App Store: https://itunes.apple.com/fi/app/pivo/id624558872?mt=8&ign-mpt=uo%3D4
Windows: https://www.microsoft.com/fi-fi/store/p/pivo/9nblggh0ctw8?rtc=1