Siivouspäivään osallistuminen on maksutonta kaikille kunnille. Voimme kuitenkin tarjota viestintäpaketteja tapahtuman markkinoimisessa tietylle alueelle (esim. kohdistettujen some-mainosten kautta). 

MITEN KUNNAT VOIVAT ILMOITTAUTUA MUKAAN?

Siivouspäivän aikana osallistujat voivat käyttää julkista tilaa. Olemme sopineet Helsingin kaupungin kanssa siitä, että jos osallistujat ilmoittavat paikkansa Siivouspaiva.com:issa ja noudattavat Siivouspäivän sääntöjä, he voivat käyttää julkista tilaa.  Mukaan samaan sopimukseen ovat lähteneet myös ainakin Vantaa, Heinola, Sipoo, Espoo, Rauma, Turku, Tampere, Lahti, Lappeenranta, Kajaani, Kerava, Kotka, Kouvola, Mäntsälä, Oulu, Vihti, Loviisa, Porvoo, Ilomantsi, Riihimäki, Jyväskylä, Vaasa, Joensuu, Tuusula, Varkaus ja Mustasaari. Lisäksi ainakin Kaskisissa, Kemissä, Sulkavalla, Hämeenlinnassa, Kristiinankaupungissa, Järvenpäässä ja Valkeakoskella on osoitettu myyjille alueita, joita saa käyttää. Jämsässä Jämsän äijän aukio, Raisiossa tori (klo 9-13) ja Hollolassa tori on varattu Siivouspäivän myyjille.

Jos haluat kuntasi tähän luetteloon, ota yhteyttä: antti.skogster@kreamhelsinki.fi

OSALLISTUMISTA KOSKEVAT SÄÄNNÖT

Osallistujien ei tarvitse kirjoittaa erillistä lupahakemusta kunnalle, mutta heidän on odotettava ottavan huomioon nämä säännöt:

- myyjän tulee rekisteröityä ja ilmoittaa myyntipaikkansa Siivouspäivän nettisivuilla.
- myyntipaikkojen tulee sijaita ”kovilla” pinnoilla eli kivetyksillä, asfaltilla tai hiekkakäytävillä. Nurmikoita ei saa vahingoittaa.
- yleistä jalankulkua, liikennettä tai muuta alueen käyttöä ei saa haitata
- myyjä on vastuussa kaupungille ja kolmannelle osapuolelle myyntipaikasta mahdollisesti aiheutuvasta vahingosta ja haitasta.
- myymättä jääneet tavarat ja roskat ovat jokaisen myyjän omalla vastuulla ja ne tulee korjata pois omalla kustannuksella heti tapahtuman jälkeen.
- julkisen liikenteen pysäkeille ja ajoteille ei saa laittaa myyntipistettä
- jalkakäytäville pitää jättää puolitoistametriä tilaa jalankululle
- myyjien toivotaan saapuvan paikalle julkisilla liikennevälineillä, ja autolla tulijoiden tulee noudattaa normaaleja pysäköimissääntöjä - viheralueille EI SAA TUODA MOOTTORIAJONEUVOJA

Hienoa jos kuntasi on mukana!