Siivouspäivään osallistuminen on maksutonta kaikille kunnille. Voimme kuitenkin tarjota viestintäpaketteja tapahtuman markkinoimisessa tietylle alueelle (esim. kohdistettujen some-mainosten kautta). Meiltä voi tilata myös Siivouspäivä-brändin mukaisen kierrätyspisteen valitulle paikalle. Pyydä sisältöä ja hintoja sähköpostitse: tanja@yhteismaa.fi tai pauliina@yhteismaa.fi.

MITEN KUNNAT VOIVAT ILMOITTAUTUA MUKAAN?

Siivouspäivän aikana osallistujat voivat käyttää julkista tilaa. Olemme sopineet Helsingin kaupungin kanssa siitä, että jos osallistujat ilmoittavat paikkansa Siivouspaiva.com:issa ja noudattavat Siivouspäivän sääntöjä, he voivat käyttää julkista tilaa. Tähän sopimukseen osallistuvat ainakin Vantaa, Heinola, Sipoo, Espoo, Rauma, Turku, Tampere, Lahti, Kerava, Kotka, Kouvola, Oulu, Vihti, Loviisa, Porvoo, Ilomantsi, Riihimäki, Jyväskylä, Vasa, Joensuu, Riihimäki, Jyväskylä, Vasa, Joensuu, Tuusula, Varkaus ja Mustasaari.  Lisäksi vähintään Kaskis, Kemi, Kristiinankaupunki, Järvenpää ja Valkeakoski ovat mukana hieman eriävillä säännöillä.

Jos haluat kuntasi tähän luetteloon, ota yhteyttä: tanja@yhteismaa.fi tai pauliina@yhteismaa.fi

OSALLISTUMISTA KOSKEVAT SÄÄNNÖT

Osallistujien ei tarvitse kirjoittaa erillistä lupahakemusta kunnalle, mutta heidän on odotettava ottavan huomioon nämä säännöt:

- myyjän tulee rekisteröityä ja ilmoittaa myyntipaikkansa Siivouspäivän nettisivuilla.
- myyntipaikkojen tulee sijaita ”kovilla” pinnoilla eli kivetyksillä, asfaltilla tai hiekkakäytävillä. Nurmikoita ei saa vahingoittaa.
- yleistä jalankulkua, liikennettä tai muuta alueen käyttöä ei saa haitata
- myyjä on vastuussa kaupungille ja kolmannelle osapuolelle myyntipaikasta mahdollisesti aiheutuvasta vahingosta ja haitasta.
- myymättä jääneet tavarat ja roskat ovat jokaisen myyjän omalla vastuulla ja ne tulee korjata pois omalla kustannuksella heti tapahtuman jälkeen.
- julkisen liikenteen pysäkeille ja ajoteille ei saa laittaa myyntipistettä
- jalkakäytäville pitää jättää puolitoistametriä tilaa jalankululle
- myyjien toivotaan saapuvan paikalle julkisilla liikennevälineillä, ja autolla tulijoiden tulee noudattaa normaaleja pysäköimissääntöjä - viheralueille EI SAA TUODA MOOTTORIAJONEUVOJA

Hienoa jos kuntasi on mukana!